Protein BCAA glutamin kreatin organski (izolat 80%) – Cena

3.190,00 RSD

Neto: 910g

Organski biljni protein izolat PRO je “All in One“ suplement, koji pored proteina, po serviranju od 40g sadrži: 2,5g BCAA, 2,5g GLUTAMINA i 4g najčistijeg nemačkog KREATINA monohidrata na tržištu – Creapure®. Creapure® je jedini kreatin koji je konstantno testiran kako bi se oslobodio od nečistoća i nepotrebnih nusprodukata kao što su CRN (kreatinin), DCD (dicijandiamid), DHT (dihydrotriazine) i tiourea. Creapure® je 99.99% čist kreatin monohidrat. Svi pomenuti dodaci su vegan certified, tako da ne sadrže ništa što je životinjskog porekla.

Protein sa dodacima je namenjen za profesionalne sportiste i vežbače kojima je potreban viskoko kvalitetan unos aminokiselna za što brži oporavak, nakon teških i eksplozivnih treninga, kao i za one koji žele da dodaju čistu mišićnu masu i da povećaju intezitet treninga na što viši nivo, ali na prirodan i zdrav način! Protein u ovoj kombinaciji obezbediće sve što je potrebno Vašem telu da se brzo oporavi i izgradi čistu mišićnu masu. Zato ne gubite svoje vreme i novac u daljem traganju za pojedinačnim suplementima. Već iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uzmite jedan jedini PRO organski protein u prahu koji zagarantovano daje rezultate već u prvih 6 nedelja korišćenja. U slučaju da obećani rezultati izostanu, vraćamo Vam novac!

Za sve naružbine preko 3.000 dinara poštarina je besplatna. Dok za narudžbine preko 5.000 dinara, pored besplatne poštarine, na poklon dobijate organsku kurkumu u prahu.

Akcija Komada Popust
SNIŽENJE 2 - 2 10 %
SNIŽENJE 3 - 50 20 %
Kategorija: