Protein BCAA glutamin kreatin organski (izolat 80%) – Cena

4.190,00 RSD

Neto: 910g

Organski biljni protein izolat PRO je “All in One“ suplement, koji pored proteina, po serviranju od 40g sadrži: 2,5g BCAA, 2,5g GLUTAMINA i 4g najčistijeg nemačkog KREATINA monohidrata na tržištu – Creapure®. Creapure® je jedini kreatin koji je konstantno testiran kako bi se oslobodio od nečistoća i nepotrebnih nusprodukata kao što su CRN (kreatinin), DCD (dicijandiamid), DHT (dihydrotriazine) i tiourea. Creapure® je 99.99% čist kreatin monohidrat. Svi pomenuti dodaci su vegan certified, tako da ne sadrže ništa što je životinjskog porekla.

Protein sa dodacima je namenjen za profesionalne sportiste i vežbače kojima je potreban viskoko kvalitetan unos aminokiselna za što brži oporavak, nakon teških i eksplozivnih treninga, kao i za one koji žele da dodaju čistu mišićnu masu i da povećaju intezitet treninga na što viši nivo, ali na prirodan i zdrav način! Protein u ovoj kombinaciji obezbediće sve što je potrebno Vašem telu da se brzo oporavi i izgradi čistu mišićnu masu. Zato ne gubite svoje vreme i novac u daljem traganju za pojedinačnim suplementima. Već iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uzmite jedan jedini PRO organski protein u prahu koji zagarantovano daje rezultate već u prvih 6 nedelja korišćenja. U slučaju da obećani rezultati izostanu, vraćamo Vam novac!

Za sve naružbine preko 4.000 dinara poštarina je besplatna, osim za narudžbine koje uključuju samo posne proizvode. Za kupljena bilo koja 2 proteina, ostvarujete 10% popusta, a za 3 i više 20% popusta.

Akcija Komada Popust
SNIŽENJE 2 - 2 10 %
SNIŽENJE 3 - 50 20 %
Kategorija: