Konopljin protein organski sirovi (Hemp protein)

3.690,00 RSD

U toku je velika rasprodaja Organskog sirovog proteina integralnog pirinča (izolat 82%)! Kupovinom jednog proteina uštedećete preko 25%. Za kupljena 2 proteina ostvarujete preko 40% popusta, a za kupljena 3 proteina čak preko 50% popusta. Za više informacija kliknite na ovaj link.

Neto: 910g

Organski sirovi konopljin protein sadrži 48% proteina od ukupne mase proizvoda i kompletan lanac svih aminokiselina, uključujući i 9 esencijalnih koje ljudsko telo ne može samo proizvesti odnosno sintetisati. Za razliku od ostalih proteina za sporiste, konopljin protein sadrži omega-3 i omega-6 masne kiseline u idealnom balansu, koje su neophodan suplement u sportskoj ishrani.

Takođe, procenat ugljenih hidrata je nešto veći, ali u vlaknima, što pospešuje bolje varenje u odnosu na proteine surutke. Dakle, nema nadutosti kao kod Whey-a i lak je za varenje. Izuzetno je bogat vitaminima i mineralima. Svakodnevnom konzumacijom organskog proteinskog praha od konoplje omogućićete izgradnju i obnavljanje mišićne mase, brže sagorevanje masnih naslaga i brže mršavljenje.

Prilikom naručivanja poštarina je besplatna.

Akcija Komada Popust
SNIŽENJE 2 - 2 10 %
SNIŽENJE 3 - 999 20 %

Ne, hvala!