O nama

Zdrava Priča je, pre svega, osnovana sa ciljem da našem tržištu ponudi jednu zdraviju alternativu, jedan zdraviji izbor...

Engleski kvalitet na našem području ↓

Nudimo Vam širok asortiman zdravih biljnih proizvoda. Bez veštačkih boja, aditiva i konzervanasa, po veoma pristupačnim cenama i provereno dobrom kvalitetu.

Prvenstveni cilj nam je unapređivanje Vašeg zdravlja. Zbog toga je poseban akcenat stavljen na kvalitet naših proizvoda, koji ne sadrže veštačke boje, arome, aditive, konzervanse, kao ni namirnice životinjskog porekla. Zato su pogodni za vegeterijance i vegane.

Većina naših proizvoda namenjena je osobama svih uzrasta. Uključujući i najmlađu decu, jer su potpuno prirodni i bezopasni po njihovo zdravlje. Iz ponude se posebno izdvajaju organski biljni proizvodi. Oni sadrže visoku koncentraciju hranljivih materija, te se mahom preporučuju za prevenciju i lečenje gotovo svih bolesti na potpuno prirodan način.

U slučaju da ne budete zadovoljni kvalitetom kupljenih proizvoda, uvek nam možete vratiti robu. A mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku vratiti novac. Takođe Vam garantujemo kućnu dostavu u roku od najviše 5 radnih dana. U slučaju da ne ispoštujemo dogovoreni rok ili Vam se u transportu ošteti roba, sve dodatne troškove snosimo mi. Na taj način moći ćete sigurno da kupujete naše proizvode bez ikakvog rizika da ste eventualno napravili pogrešan izbor.

Međutim, nije poenta da Vam samo prodajemo zdrave proizvode, od kojih nećete imati veliku korist ako ne poznajete njihovu pravilnu primenu i delovanje. Već je mnogo važnije da izvučete maksimalnu korist od njihovog konzumiranja. Zato se na našem sajtu nalazi i blog, gde svako od Vas može pronaći puno korisnih i naučno potvrđenih saveta o ishrani, vežbanju (workout), kao i psihologiji i duhovnosti.

S obzirom da se čovek sastoji od dve komponente (duha i tela), nudimo Vam sveobuhvatnu, besplatnu edukaciju iz ovih oblasti. Za sve dodatne informacije, slobodno nas možete kontaktirati klikom na ovaj link.