Protein pirinča integralnog organski sirovi izolat 82%

3.590,00 RSD 2.590,00 RSD

U toku je velika rasprodaja ovog proteina! Kupovinom jednog proteina uštedećete preko 25%. Za kupljena 2 proteina ostvarujete preko 40% popusta, a za kupljena 3 proteina čak preko 50% popusta. Za više informacija kliknite na ovaj link.

Jedinstven na našem tržištu – Organski sirovi protein pirinča (izolat 82%). Zaveden je kao dijetetski proizvod u Ministarstvu zdravlja pod brojem 14349/2019. Dobijen je enzimskim procesom iz organskog integralnog pirinča, koji se uzgaja u nezagađenim ruralnim sredinama.

Organski sirovi protein pirinča (izolat 82%) ima opseg od najkompletnijih aminokiselina sličan majčinom mleku. Pirinač protein ima oko 98% korelacije sa majčinim mlekom! Zbog toga je veoma pogodan za rast mišića i oporavak sportista. Sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina koje ljudsko telo ne može samo proizvesti, odnosno sintetisati, uključujuči i BCAA.

Ne sadrži soju, gluten i ostale alergene, mlečne proizvode i druge sastojke životinjskog porekla, te se stoga lako vari i brzo apsorbuje. Takođe, ne sadrži holesterol i trans masti.

Prilikom naručivanja poštarina je besplatna.

 

Kategorija:

Ne, hvala!