KVALITET BEZ KOMPROMISA

 

 

AKO ŽELITE KVALITETAN RAST

I RAZVOJ ČISTE MIŠIĆNE MASE…

DAJTE VAŠEM TELU KVALITETAN PROTEIN

UKRATKO O NAMA:

060 152 98 95 

  Zdrava Priča je, pre svega, osnovana sa ciljem da našem tržištu ponudi jednu zdraviju alternativu, jedan zdraviji izbor...

  Poslujemo preko 2 godine sa Organskim biljnim proteinima i superhranom i imamo preko 1000 zadovoljnih kupaca.

  Prvenstveni cilj nam je unapređivanje Vašeg zdravlja. Zbog toga je poseban akcenat stavljen na kvalitet naših proizvoda, koji ne sadrže veštačke boje, arome, aditive, konzervanse, kao ni namirnice životinjskog porekla, te su stoga pogodni za sve tipove ishrane i ljudi.

  Kod nas važi pravilo: “Kupac je uvek u pravu!” U slučaju da ne budete zadovoljni kvalitetom kupljenih proizvoda, uvek nam možete vratiti robu, a mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku vratiti novac. Na taj način moći ćete sigurno da kupujete naše proizvode, bez ikakvog rizika da ste eventualno napravili pogrešan izbor.

  Svi naši proizvodi su potpuno prirodni i kao takvi su blagotvorni za Vaše zdravlje. Iz velike ponude bi posebno izdvojili Protein Izolat Organskog Smeđeg Pirinča 82% koji je na velikoj rasprodaji ⬇

 

 

 

Samo u narednih nekoliko sati po SNIŽENOJ ceni dobijate

 
 

Opcija
1.

UŠTEDITE 1.000 DINARA SA:

 

  ✅ ORGANSKIM – Ne sadrži štetne pesticide i druge toksine (kao ostali proizvodi), već Vam pruža ono najbolje i najdragocenije iz prirode, a to je Vaše zdravlje, što je veoma važno kod izbora proizvoda koji unosite u Vaš organizam!

 

  ✅ SIROVIM PROTEINOM – Bez štetnog pregrejavanja u procesu proizvodnje, što znači da je sačuvana prirodna struktura aminokiselina, kao i visok sadržaj minerala i vitamina za bolji i brži napredak u razvoju čiste mišićne mase.

 

  ✅ OD INTEGRALNOG PIRINČA – Bolja probava i održavanje optimalne telesne mase, antioksidativni efekti koji štite Vaše ćelije, kao i bolji rad srca i „nerava“ (zbog bogatog sadržaja magnezijuma)!

 

  ✅ ODLIČAN BALANS I APSORPCIJA – Ne podiže naglo veliku količinu insulina u krvi poput whey proteina. Tako da se može piti i pred spavanje, a ne samo posle treninga. Bez brige od dodavanja neželjenih kilograma!

 

  ✅ BEZ DODATAKA – Ne sadrži štetne dodatke poput: veštačkih zaslađivača, aroma, emulgatora, konzervanasa i sl. To je ujedno i jedina “mana“ ovog proteina. Ukus može biti veliki problem nekim ljudima, tako da ga ne preporučujemo svima. Ipak, to se može lako rešiti uz pomoć dodavanja drugih sastojaka. Poslaćemo Vam jednostavan recept, tako da ni o tome ne morate brinuti. 😉
Takođe, možete biti sigurni da ne sadrži nikakve alergene (osim pirinča) kao ni sastojke životinjskog porekla. Te je stoga pogodan svim tipovima ishrane.

 

  ✅ NE IZAZIVA NADIMANJE I UPALE – Prestanite da mučite Vaš stomak i rizikujete da nanesete veću štetu Vašem zdravlju, unoseći nekvalitetne proteine koji Vam ne donose ništa od onoga za šta ih plaćate! Organski Sirovi Protein Integralnog Pirinča je “lak“ za stomak i ne doprinosi upalnim procesima, kao što to čini 90% proteina na našem tržištu (ukoliko niste alergični na pirinač). Ne morate više da brinete da će sav Vaš protein završiti u wc šolji!

 

  ✅ PRAKTIČAN I JEDNOSTAVAN – Primera i poređenja radi 100g piletine = 30g Organskog Sirovog Proteina Integralnog Pirinča koji se razmuti i popije za 1min, dok se za pripremanje kvalitetnog proteinskog obroka nekada potroši i više od sat vremena!
Takođe, kako i sam proizvod tako i samo pakovanje je praktično, jer zauzima mnogo manje mesta od proteina u kanticama. Troslojne kesice su specijalno dizajnirane jer čuvaju svežinu i organski kvalitet proizvoda kako bi prilikom svakog otvaranja Vaš protein bio svež i 100% biloški iskoristiv!

 

ALI TO NIJE SVE…

 

 

 

Ako naručite 2 proteina, uštedećete preko 40%

Opcija
2.

ILI IZABERITE NAJPOVOLJNIJU PONUDU ⤵

 

 

Kupite tri proteina i uštedite preko 50%

Opcija
3.

UŠTEDITE ČAK 6.180 DINARA!

 

 

ŠTA KAŽU DRUGI O ORGANSKOM SIROVOM PROTEINU
INTEGRALNOG PIRINČA:

Rade Tešić

Zovem se Rade i živim u Beogradu kao dipl. inžinjer poslovne informatike. Tokom celog života rekreativno se bavim sportom, kao što su biciklizam, teratana i plivanje.

Kako sve manje imam vremena za sebe i svoj fizički izgled i održavanje figure tela, počeo sam da čitam knjige o zdravoj ishrani. Nakon studioznijeg proučavanja stavio sam fokus u velikoj meri na organsku ishranu, odnosno prelazak sa životinjskih namirnica na biljne gde je prednost stavljena iz jednostavnih razloga. Smanjeno lučenje kiseline, duži vremenski period varenja, lakša probava i više životne snage i pozitivne energije.

Pošto mi je novac postalo vreme, a vreme novac, odlučio sam se za kupovinu gotovih proizvoda i sasvim slučajno sam putem interneta naišao na nešto što bi mi služilo u tu svrhu. Naime poručio sam organski sirovi protein integralnog pirinča i počeo da pravim šejk u kombinaciji sa vodom koja je neizostavna.

Nakon prve porudžbine imao sam jako prijatno iskustvo, paket je bio odgovarajuće upakovan i stizao je u dogovorenom vremenskom periodu. Zaista velika preporuka svima koji žele na zdrav način da unose veću količinu proteina iz više razloga.

Mladen Popović

Ćao svima, moje ime je Mladen i dolazim iz Beograda. Treniram Brazilsku Jiu Jiutsu (BJJ), koja od svakog borca zahteva veliku fizičku spremnost i snagu. Kao neko ko trenira 6-7 puta nedeljno, različitim intenzitetima, pod različitim opterećenjima, veoma mi je važno da vodim računa šta jedem, i da koristim samo najkvalitetniji suplement.
Na našem tržištu ponuda je raznolika, ali bio sam jako iznenađen kada sam se preselio u Italiju, na čijem se tržištu može naći bezbroj različitih proizvoda sa različitim dejstvima. Međutim, čim krenete da čitate sastojke istih, shvatate koliko aditiva, veštačkih aroma i zaslađivača sadrže, a neretko i sastojke sumnjivog porekla, GMO… Tako da je za mene izbor bio jednostavan – Zdrava priča, Organski sirovi protein integralnog pirinča.
Osim kvalitetom samog proizvoda, veoma sam zadovoljan kvalitetom usluge dostave koja je uvek brza i profesionalna. Takođe, tim Zdrave priče ima mnogo korisnih saveta, i više puta su mi pomogli da razrešim nedoumice koje sam imao.

Dušan Plećaš:

U ranoj mladosti sam se profesionalno bavio sportom. Nakon završetka takmičarske karijere, nastavio sam da vežbam, iako rekreativno, ali veoma naporno, 5 dana u nedelji. Pred kraj takmičarske karijere a zamoren sa konvencionalnom ishranom, započeo sam sa vegetarijanskim načinom ishrane. Pored mnogih benefita, to mi je donelo i neke poteškoće oko namirivanja nutritivnih potreba organizma, imajući u vidu dnevni režim vežbanja i ostalih aktivnosti.
Tragajući za rešenjima, započeo sam sa suplementacijom, u početku sa proteinima iz surutke. Ukratko, kod mene se to pokazalo kao katastrofa. Nisam osetio nikakvo poboljšanje ali sam zato doživeo sve one negativne nuspojave, o kojima se tu i tamo govori. Tragajući dalje došao sam do biljnih proteina. Tu sam prvo naišao na sojin protein, koji je za mene potpuno neprihvatljiv, a zatim i na neke druge, aromatizovane i sa nižim procentom i kvalitetom proteina u ukupnoj masi.
Kasnije sam počeo da se sve više okrećem ka hrani organskog porekla, što me je dovelo do web stranice ZDRAVA PRIČA. Dopalo mi se to što imaju solidan izbor specifičnih i organskih proizvoda, pa sam odlučio da probam Organski sirovi protein integralnog pirinča IZOLAT. Odmah sam uočio ogromnu razliku, nije bilo nikakvih nuspojava, ko konzumira surutkine proteine, dobro zna o čemu govorim ovde. Za mene je isto tako važno da je protein organskog porekla, bez bilo kakvih dodataka i aroma, zato ga rado koristim.

Space


U OVOM TRENUTKU IMATE 3 OPCIJE:

OPCIJA 1:

 Možete da odustanete i da ne iskoristite ovu povoljnu priliku da probate Organski Sirovi Protein Integralnog Pirinča koji će Vam:
– Uštedeti puno vremena za pripremaje visoko-proteinskih obroka,
– Pružiti Vam brz i kvalitetan oporavak
– Unaprediti Vaše zdravlje
– I razvoj čiste i prirodne mišićne mase
 Ali budite realni, ne bi ni čitali sve ovo da želite da propustite sve ove benefite.

OPCIJA 2:

 Ovde ste jer verujete i zaslužujete bolji, kvalitetniji i zdraviji stil života i želite da konzumirate kvalitetnije proteine, koji sve do ovog trenutka (na žalost) nisu bili opcija na našem tržištu!
 Umesto našeg proteina, možete da nastavite da trošite puno vremena na pripremanje četvrtog ili čak petog proteinskog obroka, da konzumirate proteine koje u sebi imaju puno štetnih dodataka i da rizikujete da sebi stvorite stomačne probleme, neprijatne gasove ili čak i dijareju – čime će sav Vaš protein završiti u WC šolji bez ikakve koristi.

OPCIJA 3:

 Izaberite najbolju i najpovoljniju opciju na našem tržištu. Organski protein će Vam pružiti sve one benefite o kojima smo upravo govorili. Zaboravite na konvencionalne proteine i njihove “nuspojave”. Za optimalan oporavak posle treninga potreban Vam je: ORGANSKI, SIROVI, IZOLAT Proteina Integralnog Pirinča i to je sve.

Pored svega navedenog u ponudi
dobijate 14 dana zagarantovan povraćaj novca
ukoliko niste zadovoljni proteinima iz bilo kog razloga!

I ne samo to!

 

Poštarina je besplatna za sva mesta u Srbiji!

Takođe, garantujemo najpovoljniju ponudu
organskog proteina pirinča u celoj Evropi
ili u suprutnom vraćamo novac!

Samo popunite Vaše podatke za slanje ispod,
izaberite najpovoljniju ponudu (u padajućem meniju)
i kliknite na NARUČI ODMAH

(POŽURITE OVA PONUDA JE VREMENSKI OGRANIČENA)

 
 

Ukoliko primetite bilo kakav problem ili jednostavno imate dodatna pitanja u vezi proizvoda, narudžbine i sl,
slobodno nas pozovite
060 152 98 95